Consultații GRATUITE la O.R.L și ginecologie, în Constanța

448
Consultații GRATUITE la O.R.L și ginecologie, în Constanța - isiscameradeurgenta13-1365504495.jpg

Articole de la același autor

Deși au probleme de sănătate, aproape trei sferturi din români nu merg la medic. Explicația, oferită de un studiu dat publicității anul trecut de Institutul Național de Statistică este reprezentantă de costurile ridicate ale consultațiilor, analizelor și medicamentelor.  În prezent, constănțenii au posibilitatea să fie consultați GRATUIT de medici specialiști, în cadrul Centrului multifuncțional Flora. Începând din această săptămână, se pot adresa centrului și cei care au nevoie de consultarea unui O.R.L.-ist sau a unui medic de obstetrică - ginecologie.

Reamintim că, de asemenea, în cadrul centrului, vă puteți program la o consultație la specialiști în reumatologie, neurologie, medicină internă, gastroenterologie, cardiologie, chirurgie generală și ortopedie.

Numărul de telefon pentru programări, atât pentru consultații la medicii specialiști cât și pentru analizele medicale, este 0374.911.000. Pentru urgențe, reprezentanții centrului pun la dispoziție numerele de telefon 0754.22.70.60, 0769.077.077. Situat în stațiunea Mamaia, la parterul hotelului Flora, Centrul multifuncțional asigură urgențe non-stop, consultații și tratamente gratuite.

Totodată, pentru pacienții care necesită spitalizare de zi există 22 de saloane, fiecare cu un singur pat, TV, internet și grup sanitar propriu. Centrul este prevăzut și cu un salon pentru persoane cu dizabilități și un departament de terapie intensivă.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4162 secunde