Consumul de citrice ajută la stoparea căderii părului

1066

Articole recomandate

Căderea părului este o problemă cu care ne confruntăm cu toții. Conform informațiilor de pe site-ul www.sanatate.ro, poți să reduci efectele neplăcute care apar ca rezultat al stresului, al diverselor traume sau afecțiuni prin mărirea aportului de vitamina C, prin consumarea citricelor, a pătrunjelului. De asemenea, un consum crescut de broccoli, ardei verde și coacăze negre dă rezultate în acest sens. Poți să iei suplimente vitaminice care au complexul B sau să consumi drojdie de bere. Pentru ca părul să crească sănătos trebuie să mărești aportul de proteine pe care le găsești în carne, pește, ficat, germeni de grâu, boabe de fasole, brânză, lapte și ouă.

Măști pentru păr
1. Într-un ibric se pun două căni de apă și se fierb patru linguri de cimbru uscat, timp de 10 minute. Se strecoară conținutul și se lasă la răcit, înainte de a masa scalpul. Apoi se lasă să acționeze timp de o oră, după care se clătește părul cu apă călduță.
2. Se bat două albușuri cu 1/2 cană de apă și se masează scalpul cu această compoziție. Timpul de acțiune: cinci minute. Se îndepărtează cu apă călduță și se clătește părul cu oțet de cidru (două linguri) diluate în apă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9694 secunde