Contractul între CJAS și furnizori se încheie la 31 martie

269
Contractul între CJAS și furnizori se încheie  la 31 martie - dragospoteleanu3contractefurnizo-1362123814.jpg
Termenul de încheiere a contractului cadru privind condițiile acordării asistenței medicale se prelungește până la sfârșitul lunii martie.


Directorul Casei Județene de Asi-gurări de Sănătate Constanța, Dragoș Poteleanu, a transmis, într-un comunicat de presă, că și actele adiționale ale contractele pentru medicamente și echipamente medicale vor fi încheiate în perioada următoare, pentru a se asigura continuitatea acordării asistenței medicale.

"Condițiile acordării asistenței medicale în baza actelor adiționale sunt cele prevăzute în actele normative în vigoare pe perioada derulării actelor adiționale. Contractarea și decontarea serviciilor medicale, a medicamentelor și a dispozitivelor medicale contractate în luna martie 2013 prin acte adiționale la contrac-tele încheiate în anii 2011-2012, se vor face din sumele prevăzute pe domeniile de asistența medicală corespunzătoare, prevăzute în bugetul Fondului Național unic de asigurări sociale de sănătate pentru anul 2013", a explicat Poteleanu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2984 secunde