Control la Spitalul Județean, timp de o săptămână

423
1
Control  la Spitalul Județean,  timp de o săptămână - controllaspital-1353512511.jpg
Spitalul Județean Constanța va intra, pentru o săptămână, sub lupa Comisiei Naționale de Acreditare a Spitalelor. Astfel de verificări au loc la un interval de patru ani, însă unitatea medicală constănțeană este supusă unui asemenea control pentru prima oară.


Acestea vor viza respectarea protocoalelor medicale, a actelor, a situației donatorilor, a serviciului de îngrijire medicală, dar și asupra situației administrative a spitalului.

"Timp de o săptămână, toate aceste proto-coale vor trece printr-o serie de controale și verificări, pentru a se stabili situația în care se află în prezent întreaga unitate spitaliceas-că", a declarat dr. Cătălin Grasa, directorul me-dical al Spitalului Județean Constanța. (A.N.)



Comentează știrea

Luta
22 noiembrie 2012
control

Fac apel la toti locuitorii Constantei si a judetului ca in aceasta perioada de control sa trimita si sa imformneze pe membrii comisiei de control de toate faradelegile si nenorocirile ce au loc in acest CEL MA JEGMANITOR spital din tara. si a celei mai hraparete conduceri.de spital

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1523 secunde