Coronavirus. Care este situația cazurilor în fiecare județ, conform ultimei raportări

383
1
Coronavirus. Care este situația cazurilor în fiecare județ, conform ultimei raportări - covid31648377196-1650807299.jpg
Cele mai multe cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 faţă de ultima raportare sunt în judeţul Cluj - 176 şi în Bucureşti - 104, a informat, duminică, Ministerul Sănătăţii, scrie Agerpres. 


Conform ultimei raportări, în judeţele Brăila, Covasna, Giurgiu, Maramureş, Mehedinţi şi Tulcea nu s-a înregistrat niciun caz, iar în Călăraşi, Gorj, Harghita şi Ialomiţa a fost câte un caz.


Situaţia cazurilor noi de infectare cu SARS-CoV-2 pe judeţe este următoarea:


* Alba - 3
* Arad - 10
* Argeş - 10
* Bacău - 2
* Bihor - 15
* Bistriţa-Năsăud - 10
* Botoşani - 4
* Braşov - 18
* Brăila - 0
* Buzău - 4
* Caraş-Severin - 6
* Călăraşi - 1
* Cluj - 176
* Constanţa - 18
* Covasna - 0
* Dâmboviţa - 7
* Dolj - 22
* Galaţi - 9
* Giurgiu - 0
* Gorj - 1
* Harghita - 1
* Hunedoara - 36
* Ialomiţa - 1
* Iaşi - 19
* Ilfov - 16
* Maramureş - 0
* Mehedinţi - 0
* Mureş - 10
* Neamţ - 5
* Olt - 5
* Prahova - 18
* Satu Mare - 7
* Sălaj - 4
* Sibiu - 17
* Suceava - 4
* Teleorman - 4
* Timiş - 28
* Tulcea - 0
* Vaslui - 11
* Vâlcea - 11
* Vrancea - 7
* Bucureşti - 104.


Top articole din Sănătate

Comentează știrea

radu
24 aprilie
nostradamus

2012-2021 Cum au aparut profetiile? Sunt un sambure de adevar? Sau de minciuna? Profetiile au fost facute de astrologi si alte persoane culturale din diferite motive si diferite scopuri istoriografice si ale imaginarii timpurilor si epocilor.Inca din cele mai vechi timpuri ale civilizatiilor oamenii au obsevat tipare in miscarea naturii, anilor, stelelor si ale statelor... E posibil ca cea mai realista/simpla/normala si foarte intalita forma de organizare a statelor sa fie tulburarea bipolara cu 2 poli de putere care apare in istoria imperiilor inca din cele mai vechi timpuri: Egiptul-Babilonul,etc.Astfel de ce istoriile acestea, pozitiile statelor in zone similare pe aceleasi continente apar mai des repetitive prin secole.La fel repetitivi sunt si anii suprapopularii,(overcrowding-ul fiind o tulburare sociala care apare foarte des la sobolani, de aici poate ca astrologii au gasit ca anii sobolanilor sunt mai predispusi la tulburari sociale), anii migratiilor, anii furtunilor, anii secetelor ect... care in miscarile astrologice ar avea vagi asemanari cu afeliul si periheliul orbitelor planetelor care corespund in statistica cu parabola de sus si de jos a cresterilor si descresterilor populatiei,a pietelor,a apelor,iar in astrologie cu fazele lunii, eclipselor...S-ar intoarce URSS? URSS a falimentat si cand era cu intreaga zona CAER.Statele nordice au o gaura agricola care le duce la colaps al cresterii populatiilor cum e Siberia.Asiaticii au la fel o problema agricola foamea.De aceea URSS a incercat in 1979 sa cucereasca SEAsiei sau Pluto/Mercur din astrologie.Astfel probabil noul vis al URSS ar fi sa recucereasca foamea asiei? Unii zic ca rasele au cate o boala genetica, de ex albii ar avea alzheimer si asiaticii sindromul down.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0918 secunde