Cum își pot dezvolta copiii inteligența emoțională

243
Cum își pot dezvolta copiii inteligența emoțională - cursurisiactivitati-1439730181.jpg

Articole de la același autor

Dezvoltarea personală a copiilor face ca aceștia să devină adulți responsabili, care să poată face față evenimentelor de orice natură din viața lor și care îi în-vață de ce respectul influențează într-o mare măsură comunicarea eficientă cu ceilalți.

Centrul Psihologic "Marea Neagră" organizează cursuri pentru dezvoltarea personală a copiilor și părinților, cunoscute în întreaga lume sub denumirea de "CLEVER CHILDREN" - copii deștepți.

"Toți copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 18 ani pot urma cursuri de atitudine, dezvoltare personală și inteligență, cursuri ce îmbină elemente ce dezvoltă atât inteligența cognitivă, adică IQ, dar și un factor important al personalității noastre, inteligența emoțională (EQ). Cursurile «CLEVER CHILDREN» sunt extrem de benefice pentru orice copil, deoarece vor dezvolta abilitățile de socializare și interacțiune umană, comunicare și limbaj, creativitatea și imaginația, precum și abilitățile de lider și urmăresc creșterea stimei de sine. Cursurile pregătesc copiii pentru a deveni adulți responsabili, înzestrați cu valori morale și norme de conduită socială", susține psihoterapeutul Cristina Gemănaru, coordonatorul Centrului Psihologic "Marea Neagră" din Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3425 secunde