Cum pot beneficia medicii SMURD de pregătire în străinătate

150
Cum pot beneficia medicii SMURD de pregătire în străinătate - cumpotbeneficia-1440009083.jpg

Articole de la același autor

Fundația pentru SMURD sponso-rizează un număr de 100 de cadre medicale (inclusiv voluntari), paramedicale și studenți la medicină, pentru a lua parte la cel de-al VIII-lea Congres European de Medicină de Urgență, care se va desfășura, în perioada 10-14 octombrie, la Torino, Italia. 


Acest sprijin se adresează medicilor rezidenți, studenților, medicilor specialiști, medicilor primari, asistenților medicali, paramedicilor, care nu au beneficiat în ultimii doi ani de acest tip de sponsorizare din partea Fundației pentru SMURD sau a Societății de Medicină de Urgență și Catastrofă din România. Celelalte criterii de departajare sunt următoarele: depu-nerea și acceptarea prezentării unei lucrări științifice sau a unei prezentări orale, în calitate de prim-autor, la acest congres, activitatea de voluntariat și numărul de ore realizate, cunoașterea avansată a limbii engleze, limba oficială a congresului, specialitatea și recomandările primite. 


Sponsorizarea va include transportul, cazarea, pe durata congresului, în perioada 10-14 octombrie, taxa de participare negociată la nivel de grup pentru toți participanții. Pentru înscriere, medicii trebuie să transmită un email pe adresa [email protected]


Selectarea participanților și detaliile privind organizarea vor fi comunicate, până la 31 august, pe pagina de internet a Fundației pentru SMURD. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4271 secunde