Cum puteți scăpa de mirosul urât din gură

160
Cum puteți scăpa de mirosul urât din gură - miros2-1653573668.jpg

Articole de la același autor

În momentul în care mergeți la baie, imediat ce vă treziți, nu uitați nici de curățarea limbii, deoarece aceasta poate acumula resturi alimentare care pot fi sursa halitozei sau respirației urât mirositoare. Știați că, așa cum există băuturi care vă pot lăsa un gust și miros urât în gură, există și băuturi pentru combaterea respirației urât mirositoare, de care puteți profita în orice moment? Aceste băuturi sunt făcute din ingrediente naturale care, pe lângă faptul că potolesc setea, împrospătează respirația și atenuează acel miros neplăcut.
 

Deși sunt utile în cazurile ușoare, rețineți că ar trebui să însoțească întotdeauna o igienă adecvată. Indiferent câte remedii folosiți, dacă nu vă îngrijiți corespunzător, respirația urât mirositoare va fi mereu prezentă. Respirația urât mirositoare este o neplăcere foarte frecventă care este cauzată în principal de igiena orală deficitară, consumul excesiv de cafea, dulciuri, alimente foarte condimentate, carii dentare, proteze dentare, boli ale gingiilor, sinuzită, infecții la nivelul gâtului sau plămânilor, fumat, afecțiuni hepatice, afecțiuni gastrice etc. În funcție de cauza problemei, tratamentul diferă. Pentru a scăpa de mirosul neplăcut puteți consuma infuzii de mentă, deoarece sunt un excelent aliat împotriva respirației urât mirositoare. În același timp, puteți mesteca frunzele proaspete ale plantei, dacă preferați. 


De asemenea, profitați de pătrunjel pentru a face infuzii și a condimenta preparatele. Desigur, o altă măsură foarte simplă este să vă spălați pe dinți și să folosiți apă de gură după fiecare masă și gustare. Mestecatul gumei fără zahăr poate fi, și el, benefic. Acest lucru va crește cantitatea de salivă din gură, ceea ce ajută la curățarea acesteia, eliminând eventualele resturi alimentare acumulate. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 Martie 2014
Stire din Cetățenești : "De ce mi-am pierdut mirosul?"
Pagina a fost generata in 0.5545 secunde