Cum vă îmbrăcaţi bebeluşii pe timpul verii

230
Cum vă îmbrăcaţi bebeluşii pe timpul verii - cumvaimbracati2-1623596184.jpg

Articole de la același autor

O întrebare care stă pe buzele multor mămici este legată de modul în care ar trebui să îşi îmbrace micuţii pe timpul verii.

„Dacă veţi deveni mămică vara, anotimpul în care refuzaţi să petreceţi prea mult timp în casă, trebuie să ţineţi cont de câteva aspecte care vă permit să ieşiţi afară împreună cu micuţul. Primul lucru pe care trebuie să îl aveţi în vedere este îmbrăcămintea adecvată a bebeluşului. Deseori, există tendinţa de a-l îmbrăca mai gros decât este necesar, însă ideal este să îl îmbrăcaţi lejer, cu haine din fibră naturală. Înainte de a îmbrăca bebeluşul, indicat ar fi să folosiţi loţiune cu protecţie solară şi să o aplicaţi pe toate zonele pielii care urmează să fie expuse la soare. Asiguraţi-vă că aveţi permisiunea medicului pediatru înainte de a o folosi”, este sfatul specialiştilor de la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie „Euromaterna”.

În privinţa hainelor, puteţi opta pentru un body din bumbac sau alte materiale naturale, care permit pielii să respire. Acesta combate iritaţiile şi este alegerea perfectă pentru o ieşire la aer.

Aşadar, încercaţi să ţineţi cont, vara, de hăinuţele celui mic. Apoi, verificaţi întotdeauna extremităţile - mânuţele şi picioruşele- şi vedeţi dacă sunt reci sau calde, pentru a vă da seama dacă micuţul riscă să se supraîncălzească sau dimpotrivă, dacă îi este răcoare sau frig şi mai are nevoie de o hăinuţă în plus. De asemenea, păturica este esenţială în orice anotimp la nou-născuţi, la fel şi pălăriuţa de soare, fiind şi ea un accesoriu care nu trebuie să lipsească din garderoba de vară a niciunui copil, cu atât mai mult a unui nou-născut. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1548 secunde