Cum vă puteți opera gratuit într-un spital privat

897
Au trecut cinci luni de când Isis Medical Center a demarat cam-pania intitulată "Intervenții ginecologice gratuite în sistem privat". În perioada scursă, peste 200 de femei au fost tratate chirurgical în cadrul spitalului privat, după ce au fost diagnosticate cu fibrom uterin, chisturi ovariene, incontinență urinară, prolaps genital, cancer ovarian și de col uterin.

Cele mai practicate intervenții chirurgicale au fost cele de histerectomie (clasice și vaginale), ovarectomie și colposuspensii. Femeile care s-au adresat medicilor ginecologi au vârste cuprinse între 18 și 45 de ani și au considerat campania un prilej de redobândire a statusului fizic.

Medicii de la spitalul privat Isis anunță că femeile care doresc să se înscrie în campanie trebuie să se programeze telefonic pentru un consult de specialitate. Dacă există indicații de operație, specialiștii vor recomanda investigații premergătoare intervenției chirurgicale, iar costurile acestora sunt suportate integral de spitalul Isis. Costul unei intervenții chirurgicale este de aproximativ 1.000 de euro, bani pe care, în cadrul campaniei, Isis îi suportă integral. Pacientele plătesc doar internarea, respectiv 300 de lei pentru o zi.

Femeile care doresc să intre în acest program social trebuie să se prezinte la medic cu dosarul de investigații (EKG și consult cardiologic) și analize efectuate anterior, adeverința de salariat sau talonul de pensie, precum și dovada plății asigurării de sănătate.

Datorită adresabilității crescute, inițiatorul proiectului, dr. Mohamed Zaher, a anunțat că programul se va prelungi și pe parcursul lunilor următoare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8067 secunde