Curs de atitudine, comportament și limbaj pentru copii

129
Curs  de atitudine, comportament și limbaj  pentru copii - cursdeatitudinecentrulpsihologic-1425056019.jpg

Articole de la același autor

Fie că se îndreaptă către sportul de performanță, arte sau muzică, un copil va reuși să treacă cu succes prin toate etapele de dezvoltare și pregătire dacă va învăța să devină responsabil, să aibă o atitudine pozitivă, să își folosească eficient resursele. Pentru a învăța toate acestea, el poate participa la cursuri de dezvoltare personală, organizate în Constanța de specialiștii Centrului Psihologic Marea Neagră.

"Pentru toți copiii cu vârsta cuprinsă între 4-18 ani cursurile «CLEVER CHILDREN», ce sunt cursuri de atitudine, dezvoltare personală și inteligență, îmbină elemente ce dezvoltă atât inteli-gența cognitivă (IQ), un factor important al personalității noastre, dar și inteligența emoțională (EQ). Cursurile sunt extrem de benefice pentru orice copil, deoarece vor dezvolta abilitățile de socializare și interacțiune umană, comunicare și limbaj, creativitatea și imaginația, precum și abilitățile de leader, mai ales că urmăresc creșterea stimei de sine.

Ele se vor desfășura într-o manieră interactivă, iar copiii vor participa la multe jocuri de rol și vor învăța să comunice clar și concis ceea ce-și doresc, să își dezvolte creativitatea și imaginația, să dețină controlul asupra emoțiilor negative, să scape de emoțiile vorbitului în public, lucru extrem de important pentru următoarele etape școlare", susține psihoterapeutul Cristina Gemănaru, coordonatorul Centrului Psihologic Marea Neagră.

Pe perioada cursului pentru părinții pot beneficia și de testul care determină IQ-ul fiecărui copil, pe baza unor teste psihologice standardizate. Pot participa la cursuri copiii cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5252 secunde