Curs Lamaze pentru mămicile din Constanța

217
1
Curs Lamaze pentru  mămicile din Constanța - cursurilamazelilianatudosebbcent-1380902669.jpg

Articole de la același autor

"Mi-e frică de momentul nașterii", "nu știu ce mă așteaptă și cum o să mă descurc când o să nasc", sunt doar două dintre întrebările și totodată temerile pe care orice femeie le are vizavi de momentul nașterii. De aceea, gravidele care se pregătesc de această nouă etapă din viața lor și au nevoie de informații care să le ajute să-și gestioneze emoțiile, pot urma noul curs Lamaze din cadrul BB Center din Constanța.

"Începem un nou curs de pregătire pentru naștere și alăptare!

Un Curs Lamaze nu este un simplu curs unde prezentăm imagini teoretice, unde avem o simplă predare a noțiunilor. Un curs Lamaze înseamnă pregătirea psihologică pentru momentul în care veți deveni părinți. Veți parcurge o programă, cu naturalețe, iar întrebările și răspunsurile vor curge și veți realiza că acest curs este exact ce aveați nevoie! În plus, fiecare femeie are nevoie de un plan concret cu ajutorul căruia să înceapă să își crească bebelușul", explică Liliana Tudose, consilier Lamaze.

Comentează știrea

mamicamea.ro
16 ianuarie 2014
Super

Liliana este o mamica si un educator lamaze excelent, aduce multa incredere mamicilor ce urmeaza sa nasca, iar cele care au sansa sa nasca la maternitatea unde lucreaza ea vor avea parte si de mai multa sustinere

Articole pe aceeași temă

Joi, 12 Septembrie 2013
Stire din Sănătate : La masă  cu… bebelușul
Pagina a fost generata in 0.5726 secunde