La masă cu… bebelușul

137
La masă  cu… bebelușul - cubebelususllamasa-1378910927.jpg

Articole de la același autor

Alimentația bebelușilor se numără printre subiectele care ridică mari semne de întrebare mămicilor. Asta pentru că, mai ales la primul copil, ele nu sunt dispuse să riște sănătatea copilului, greșind la capitolul hrană. Un moment important în acest sens este și diversificarea naturală, adică atunci când bebe primește altceva decât lapte.

De aceea, mămicile din Constanța au posibilitatea să pună toate întrebările care le macină, specialiștilor din cadrul BB Center care le așteaptă la un grup suport pentru mămici, în zilele următoare la sediul centrului.

"De-a lungul timpului am întâlnit mămici preocupate de diversificare încă înainte de a veni vremea ei.

Mămici îngrijorate, au preluat mitul copilului care refuză alimentația, au aderat la frica altor mămici, ce au deja copii care primesc cu dificultate alte alimente decât laptele și care își doresc comunicare, îndrumare, exemple pozitive.

De asemenea, există mămici care au trecut prin această etapă a diversificării cu mult calm, au integrat bebelușul într-un ritm firesc de alimentație și au reușit.

Alte mămici vegetariene au continuat acest mod de alimentație și cu micuții lor. Ele au aderat principiilor sănătoase în alegerea și combinarea alimentelor și au transmis copilului prin atitudinea lor acea relaxare firească introducerii unui nou aliment sau a unui nou ritual.

Dacă ai un micuț care nu este în această etapă, dar te gândești să te informezi, dacă ai un bebeluș și vrei să te consulți cu alte mămici, dacă ești o mămică care poți oferi sfaturi și altor mămici care nu au ajuns în această fază, te așteptăm la centru", explică Liliana Tudose, consilier lamaze.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Câte ore trebuie să doarmă bebelușii
Sâmbătă, 31 August 2013
Stire din Diverse : Sos de mere pentru bebeluși
Pagina a fost generata in 1.3261 secunde