Bârlad: Un bebeluș de două luni a murit în timp ce era hrănit de o asistentă

155
Bârlad: Un bebeluș de două luni a murit în timp ce era hrănit de o asistentă - lapte-1374251518.jpg

Articole recomandate

Autoritățile din Bârlad au demarat o anchetă la Spitalul de Urgență după ce un bebeluș de două luni a murit în timp ce era hrănit cu lapte de o asistentă.
Bebelușul, care era internat la spital încă de la naștere, a murit în timp ce era alimentat artificial, informează Mediafax.
Conducerea unității medicale afirmă că nu a fost vorba despre o culpă medicală, în condițiile în care bebelușul s-a născut cu o problemă medicală.
"Copilul a avut o problemă încă de la naștere, în sensul că în momentul în care era alimentat nu apărea și reflexul opririi respirației, astfel existând riscul aspirației de lapte. Astfel, a apărut acea insuficiență respiratorie în urma căreia, în ciuda eforturilor cadrelor medicale, copilul a decedat. De aceea, în acest caz, nu putem spune că este vina cuiva, fiecare făcându-și treaba corespunzător", a spus directorul medical al Spitalului de Urgență Bârlad, Gabriela Daniș.
Ulterior, conducerea unității medicale din Bârlad a sesizat Poliția în acest caz. Autoritățile au dispus efectuarea necropsiei pentru a stabili cauza decesului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Iulie 2013
Stire din Diverse : Somnul bebelușului:  greșeli de evitat
Sâmbătă, 15 Iunie 2013
Stire din Diverse : Cum să ai grijă de ochii copilului
Pagina a fost generata in 0.4141 secunde