Cursuri de oftalmologie pediatrică la Spitalul Mrini Eye Hospital

483
Cursuri de oftalmologie pediatrică la Spitalul Mrini Eye Hospital - cursuri-1386865355.jpg

Articole de la același autor

Așa cum își declara intenția încă de la inaugurarea Spitalului Privat Mrini Eye Hospital, la care a participat cu câteva săptămâni în urmă, dr. Monica Pop, medic primar oftalmolog, managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, și-a anunțat deja prezența la primul curs organizat împreună cu specialiștii Mrini, curs care vizează inițierea în patologia oftalmo-pediatrică.

La eveniment, sunt așteptați aproxi-mativ 100 de specialiști din domeniu și nu numai, pentru a dezbate teme precum glaucomul la copii, ambliopia, traumatismele oculare, manifestări oculare în boli generale, tulburări de refracție, strabism, patologia aparatului lacrimal, afecțiuni congenitale și tumori intraoculare la copil.

"Manifestarea începe sâmbătă, la ora 15,00, și va fi acreditată EMC la sfârșitul celor patru module. La eveniment, pot participa medici de familie, medici pediatri, medici neonatologi, medici oftalmologi, medici neurologie pe-diatrică, medici rezidenți. În cursul modulelor de oftalmologie, medicii dobândesc noțiuni fundamentale legate de patologia pediatrică cu implicație în patologia generală. Perioada de desfășurare a cursului este de patru luni, în fiecare lună având loc un modul din tematica expusă", explică dr. Fildis Mrini, managerul Spitalului Privat Mrini Eye Hospital. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8307 secunde