"Dacă nu facem ceva în 2015, în 2-3 ani în România nu o să mai avem medici specialiști"

125
1

Articole recomandate

Ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, consideră că în 2-3 ani România nu va mai avea medici specialiști dacă în 2015 nu vor fi adoptate o serie măsuri pentru stimularea financiară a personalului medical, scrie Agerpres.


"Suntem în situația în care ne-au plecat medicii: rânduri, rânduri mari. E foarte greu să-i ții în România în condiții de concurență cu țările puternice din Europa, pentru că suntem practic aceeași piață, dar cu salarizări diferite și ofertele curg lanț. Pentru România care a făcut niște greșeli și de salarizare și de politică a cadrelor — blocare de posturi, închidere de spitale —, s-a ajuns în situația în care, dacă nu facem ceva în 2015, în 2-3 ani în România nu o să mai ai medic specialist", a afirmat Bănicioiu, aseară, la postul B1 TV.


Comentează știrea

Poetul
15 aprilie 2015
Medici

Daca intereseaza pe cineva: - ministrul sanatatii trebuie sa fie PACIENT nu politician - sistemul sanitar DE STAT ca in Anglia - desfiintarea multor structuri din prezent:desfiintarea CASELOR de asigurari (avem Directii sanitare) - medicamentele centralizat Etc....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4909 secunde