De ce e bun laptele?

552
De ce e bun laptele? - 7eeb0305a40792b4e8484dfa3b0d4159.jpg
Adolescenții de astăzi preferă să mănânce în oraș și, cu siguranță, meniul constă în fast-food. Ceea ce înseamnă că paharul cu lapte rece lipsește. Este important, însă, să consumăm lapte sau produse lactate, zi de zi, pentru a ne menține sănătatea. Vă prezentăm, în rândurile de mai jos, câteva dintre beneficiile laptelui.
// Calciu și proteine - se găsesc în lapte într-o cantitate impresionantă. O ceașcă de iaurt degresat oferă o treime din aportul zilnic de calciu recomandat.
// Vitamina D - corpul nostru poate produce vitamina D dacă este expus la soare. Este o problemă însă pentru cei care lucrează mult timp în interior sau care trăiesc în zone unde soarele nu are prea multă putere. Vitamina D contribuie la sănătatea oaselor și reduce riscul apariției cancerului și tensiunea arterială.
// Menținerea greutății - analize recente au arătat că, deși consumul de calciu nu poate fi asociat cu scăderea în greutate, calciul conținut de produsele lactate au un rol important în menținerea greutății corporale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1711 secunde