De ce este obligatorie consultaţia preanestezică la naştere

69
De ce este obligatorie consultaţia preanestezică la naştere - deceesteobligatorie-1652103615.jpg
Specialiştii Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie „Euromaterna” susţin că, înainte de orice intervenţie programată, consultaţia preanestezică este obligatorie. În acest fel, pot fi identificaţi factorii de risc şi se va opta pentru cea mai potrivită anestezie, adaptată la nevoile stricte ale fiecărui individ, astfel încât siguranţa operatorie să fie optimă.

„În cursul acestei consultaţii, se evaluează istoricul medical, tratamente şi investigaţii specifice şi se stabileşte managementul anestezic. Consultaţia preanestezică este procedura cea mai corectă şi indicată la nivel internaţional şi naţional”, au precizat medicii.
 

Acest consult preanestezic are ca scop principal aprecierea riscului anestezic, ca urmare a evaluării femeii, din punctul de vedere al istoricului medical, a examenului clinic şi a examinărilor paraclinice.

De asemenea, în cadrul consultului, veţi primi informaţii cu privire la tipurile de anestezie posibile şi veţi discuta despre alegerea unui tip de anestezie, care este considerat de către medic ca fiind cel mai bun. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2453 secunde