Deși s-a dispus retragerea de pe piață, la Constanța se vinde FERVEX! Declarația halucinantă a unei farmaciste: "DOAR NU O SĂ MURIȚI!"

1253
1
Deși s-a dispus retragerea de pe piață, la Constanța se vinde FERVEX! Declarația halucinantă a unei farmaciste:

Articole de la același autor

Medicamentul Fervex, folosit pentru tratarea răcelilor, a fost retras din farmaciile din România după ce în compoziția sa a fost găsită microfloră atipică. Se pare că decizia de retragere a fost luată chiar de producătorul francez, care a depistat microfloră atipică în componența medicamentului cu aromă de zmeură. 


Vasile Cepoi, consilier al primului-ministru pe probleme de sănătate, a precizat că medicamentul nu va mai putea fi comercializat începând de astăzi și că retragerea de pe piață și verificările se vor face conform procedurilor fixate de Agenția Națională a Medicamentului.


UPDATE
Farmaciile din Constanța încă vând FERVEX


În contextul în care datele oficiale ale Ministerului Sănătății arată clar că medicamentul FERVEX a fost retras de pe piață pentru că reprezintă un real pericol pentru pacienți, nu toate farmaciile constănțene respectă indicațiile. Există farmaciștii care susțin că nu există nici un fel de problemă și nici un motiv de îngrijorare pentru pacienții care au luat de curând acest medicament. Explicațiile sunt halucinante: "Nu există nici o problemă, nu vi se întâmplă nimic, nu trebuie să mergeți la spital. Doar nu o să muriți din două fervexuri! Medicamentul nu s-a retras încă de la noi, iar din ce știm, nu sunt probleme cu nici o bacterie, e vorba despre prospect care este incomplet", ne-a spus o farmacistă de la Biosfarm.


De asemenea, am contactat și alte farmacii din oraș Bineînțeles, unii farmaciști s-au conformat noilor reglementări și au declarat că nu riscă sănătatea pacienților. "Încă de dimineață am scos de la raft toate cutiile de Fervex, pentru că nu se merită pentru câteva medicamente să se îmbolnăvească oamenii", a declarat o farmacistă de la Daciafarm.


Comentează știrea

kiwi
2 august 2014
Articol

Pana la urma are dreptate femeia. Nu a "crapat" nimeni pana acum. Iar eu sunt unul dintre consumatori si inca misun. De fapt au fost retrase doar cele cu nu stiu ce arome de fructe. Acelea aveau probleme. Dar conducatorii romani tampiti retrag tot. Cica asa, ca sa fie bine. Pai domnilor berbeci, daca e sa o luam asa (sic), chiar nu realizati ca Ro a devenit poligon de incercare a tot felul de medicamente exotice. Pai ?!? Si nu numai. Da cand sau desfiintat standarele noastre alimentare - ar trebui trasi la raspundere parlamentarii care au votat aceasta - sunt pe primele locuri ca popor bolnav. Sunt spitalele si farmaciile pline de oameni suferinzi de tot felul de boli. De ce? Pentru ca totul pleaca de la alimentatia de rahat care este pe piata alimentelor. Produsele agricole si zootehnice pline de hormoni sintetici si de chimicale care ne imbolnavesc zi de zi. De fiecare data cand vreau sa cumpar ceva ma uit la eticheta, ma enervez si ies afara injurand. Da aia e sanatatea natiei la pamant. DNA sa i-a aminte ca asta e genocid cu liber de la alesi - unde s-a mai pomenit ca alesii sa lucreze impotriva propriului popor elector fara sa fie trasi la raspundere. Cineva trebuie sa-i acuze.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7536 secunde