Diabetul zaharat, provocări și terapii de ultimă oră

195
1
Diabetul zaharat, provocări și terapii de ultimă oră - diabet-1430915772.jpg

Articole de la același autor

Ediția 2015 a Congresulului Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice va reuni într-un cadru științific, dinamic și educațional peste 20 de speakeri din străinătate și mai mult de 100 de lectori din România care vor fi angrenați în peste 25 de sesiuni științifice.

"Obiectivul principal al acestei manifestări științifice este să instruiască cât mai bine participanții pentru a contribui la creșterea calității și duratei vieții persoanelor cu diabet zaharat. De aceea, și în ediția din acest an, vom dezbate împreună cu profesioniști de referință ai diabetologiei atât românești, cât și internaționale, cele mai noi informații despre prevenția, educația, tratamentul și controlul acestei afecțiuni, dar și date legate de cercetarea științifică fundamentală în domeniu", a declarat prof. dr. Maria Moța, președintele Societății Romane de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, scrie paginamedicală.ro.

Comentează știrea

persoana din familia unui diabetic
6 mai 2015
Scrieti si faceti cunoscute simptomele si urmarile diabetului

Diabeticii sunt dependenti de zahar, de acest drog. Zaharul e considerat cel mai puternic drog de Organizatia Mondiala a Sanatatii. Zaharul trece in sange nemetabolizat de insulina, si incepe sa distruga creierul, ochii si rinichii in primul rand. Persoanele din aceasta cauza sunt f nervoase, cu chef de scandal tot timpul iar in timp ajung la adevarata nebunie. Ochii ajung chiar la orbire, iar rinichii ajung sa nu mai lucreze si sa fie nevoie de transplant.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Martie 2015
Stire din Sănătate : Diabetul, depistat la …stomatolog?
Pagina a fost generata in 1.143 secunde