Dozele de vaccin antigripal, redistribuite

130
1
Dozele de vaccin antigripal, redistribuite - dozeledevaccin-1389375741.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Sănătății a anunțat că va redistribui dozele de vaccin antigripal din cauză că unele județe le-au terminat deja. Potrivit Direcției Județene de Sănătate Publică Constanța, în județul nostru, până în prezent, au fost vaccinate 28.199 de persoane. 
La începutul lunii decembrie, DSP Constanța a primit 32.500 de doze, însă necesarul depășește 100.000 . La nivel național, au fost imunizate 375.682 de persoane din grupe de risc, astfel încât peste 220.000 de doze de vaccin antigripal sunt încă disponibile în alte județe, pe întreg teritoriul țării. Reprezentanții Ministerului Sănătății au anunțat că două județe au epuizat deja stocurile inițiale, neprecizând însă despre ce județe este vorba. Din această cauză, pentru a preveni apariția disfuncționalităților, s-a început redis-tribuirea vaccinului între direcțiile de sănătate publică. "Astfel, cele două județe au primit, prin redistribuire, cantitatea solicitată de vaccin, pentru a putea continua campania de vaccinare a persoanelor la risc", precizează reprezentanții MS. În condițiile actuale, stocurile existente la nivelul întregii țări pot asigura vaccinarea populației la risc până la sfârșitul lunii ianuarie.


Comentează știrea

christian louboutin mens sneakers
28 februarie 2014
christian louboutin mens sneakers

christian louboutin miami sale Stiri Sănătate : Dozele de vaccin antigripal, redistribuite | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin mens sneakers http://rescue.planetfinds.com/images/christian-louboutin-shoes.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4059 secunde