Ecografia, investigația esențială în depistarea bolilor de stomac

531
1
Ecografia, investigația esențială  în depistarea bolilor de stomac - ecografiaelenacsoszgastroenterol-1424356839.jpg

Articole de la același autor

O procedură non-invazivă și nedureroasă pe care medicii o folosesc pentru un diagnostic rapid și exact este ecografia abdominală, necesară pentru diagnosticarea bolilor grave de stomac sau colon.

Constănțenii care au nevoie de o diagnosticare corectă a afecțiunilor gastrointestinale, însă nu își permit costurile investigațiilor medicale pot apela la specialiștii Centrului medical de gastroenterologie, hepatologie și endoscopie digestivă Gastromond, pentru ecografii decontate pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

Astfel, pe baza unei programări prealabile la numerele de telefon 0770.255.914 și 0341.462.767, pacienții beneficiază de teste și consultații care pot determina o diagnosticare corectă. 

Comentează știrea

RODICA
20 februarie 2015
super-oferta de lucru pentru toti!

Super-oferta de lucru pentru toti! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3464 secunde