Cancerul de colon poate fi prevenit! Iată prin ce investigații

645

Articole de la același autor

Cancerul colorectal evoluează inițial local, iar progresia se face în etape: de la local (la nivelul peretelui colonic sau rectal), la loco-regional (invazie ganglionară regională) și apoi la boala metastatică (metastaze la distanță - hepatice, pulmonare, osoase, cerebrale).

Diagnosticul precoce este de foarte mare importanță, deoarece se pot depista leziuni pre-canceroase (polipi adenomatoși ce pot beneficia de vindecare completă) sau leziuni canceroase înainte de a se manifesta clinic, asigurând o rată mare de vindecare.

În acest context, Centrul medical de gastroenterologie, hepatologie și endoscopie digestivă Gastromond continuă campania de investigații gratuite, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie pentru pacienții care au nevoie de analize medicale, consultații de medicină internă, endoscopii sau colonoscopii.

Specialiști precum dr. Eugen Dumitru, medic primar gastroenterologie/medicină internă, și dr. Luana Alexandrescu, medic primar gastroenterologie/medicină internă, disponibil numai în cadrul centrului medical, pot consulta și realiza colonoscopii și endoscopii zilnic, de luni până vineri, între orele 13,00 și 20,00.

Pentru informații și programări, aveți la dispoziție numerele de telefon: 0770/255.914 și 0341/462.767. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1053 secunde