Ecografii mamare la PREȚ REDUS, în Constanța

827
Ecografii mamare la PREȚ REDUS, în Constanța - 29octombriemedstarecografiemamar-1383048884.jpg

Articole de la același autor

Ecografia mamară este manevra de examinare a sânilor, pentru depistarea și diagnosticarea unor afecțiuni, pe primul loc situându-se cancerul mamar. Ecografia mamară nu iradiază, nu doare și poate fi efectuată oricând, indiferent de perioada ciclului menstrual, iar rezultatul este eliberat în urma consultației. 


Efectuarea unei ecografii duce la depistarea, din vreme, a problemelor medicale și intervenirea înainte de a fi prea târziu. De aceea, specialiștii Clinicii Medicale MEDSTAR 2000 vin în sprijinul constănțencelor. Astfel, în luna noiembrie, la clinica medicală MEDSTAR 2000 pacientele vor beneficia de o reducere de 20% la ecografia mamară. 


Sfatul medicilor este să vă efectuați o ecografie mamară dacă prezentați simptome precum durere mamară, nodul mamar/axial palpabil, eritem cutanat, scurgeri mamelonare, care sunt semne ale cancerului de sân.  Dar, atenție! Există și cancere silențioase, fără semne și simptome evidente. De reținut că ecografia mamară este obligatorie în completarea mamografiei, dacă sânii sunt denși mamografic și este necesară în diagnosticul diferențial al formațiunilor cu aspect benign, precum chistul fibroadenom, precum și în monitorizarea lor.


Un control medical de specialitate făcut la timp vă poate scăpa de multe griji, mai ales dacă este realizat într-o clinică cu aparatură modernă și cu personal medical cu înaltă competență profesională! Pentru mai multe informații și pentru programări la ecografiile mamare la preț redus, apelați următoarele numere de telefon:  0241/ 638.251; 0722/ 574.250; 0723 MEDSTAR; 0725/532.550.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4153 secunde