Eradicarea șpăgii din spitale, imposibilă?

213
1
Eradicarea șpăgii din spitale, imposibilă? - eugennicolaescumr-1370176301.jpg

Articole de la același autor

Potrivit ministrului sănătății, Eugen Nicolăescu, șpaga din spitalele românești nu poate fi eradicată efectiv. Acesta susține că ceea ce pot face reprezentanții din sănătate este să realizeze proiecte prin care salariile medicilor să crească, iar condițiile de muncă să se ridice la standarde mult mai înalte.




"În ceea ce privește șpaga din spitale, eu cred că șpaga în genere nu poate fi eradicată de mâine că vrem noi să o eradicăm. Ea trebuie să facă parte dintr-un program amplu și complex, adică: creșterea salarizării medicilor și asistenților, care trebuie să fie un lucru corect. Trebuie să-i dai omului, ca să poți să-i ceri. Dacă un om primește o leafă decentă, atunci automat poți să-i ceri: potolește-te cu șpaga că s-ar putea să ai lucruri grele și complicate la care trebuie să răspunzi. Până atunci e o complicitate între medic, asistent și cetățean", a declarat ministrul.




Comentează știrea

costea
2 iunie 2013
SPAGA !!!

aiurea...sa aveti voi parte de cate spaga iau asistentii. uitati-va NUMAI la medici, astia sunt SPAGARII ! astia sunt animalele care conditioneaza actul medical. dai banii inainte, ca la curve, esti operat. si nu numai ca dai SPAGA, dar mai si MORI ! deh, sunt doctori buni, scoliti in germania si tocmiti de domnul academician doctor inginer nicusor constantinescu !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7321 secunde