Ești însărcinată? Iată unde poți să beneficiezi de o ecografie gratuită

254
Ești însărcinată? Iată unde poți să beneficiezi de o ecografie gratuită - estiinsarcinata-1433781275.jpg

Articole de la același autor

În luna august, Spitalul Privat ISIS organizează un curs de ecografie la care sunt invitați să participe medici din țară și din străinătate. Speakerii sunt lectori cu expe-riență, medici apreciați.

Cursul are în prim-plan femeia însărcinată și patologiile care pot fi descoperite în timpul sarcinii. Importanța investigațiilor ecografice confirmă nevoia permanentă de specializare a medicilor, prilej cu care acest curs va aduce la malul mării oportunitatea dezvoltării abilităților medicilor obstetricieni și dobândirea de noi informații.

50 de gravide au posibilitatea să fie consultate ecografic pe parcursul celor două zile de curs, într-un cadru special amenajat, echipat corespunzător pentru ca toți me-dicii participanți să vadă în timp real imaginile 3D/4D.

Condițiile pe care o gravidă trebuie să le îndeplinească pentru a se înscrie în programul de evaluare ecografică sunt următoarele: data ultimei menstruații să fie cuprinsă între 20 martie - 01 aprilie și data ultimei menstruații să fie cuprinsă între 1 - 5 iunie.

Pacientele vor fi acceptate în urma înscrierii pe baza fișei de înregistrare, urmată de o consultație la medicul obstetrician. Confirmarea acestuia privind numărul săptămânilor de sarcină și alte aspecte observate ecografic, reprezintă acceptul privind participarea la sesiunea de evaluare din cadrul cursului. Pacien-tele acceptate vor semna un contract prin care își arată disponibilitatea de a fi prezente în zilele de curs, în intervalele menționate.

Înscrierile se pot face pe adresa [email protected].

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1588 secunde