Părerea medicului

"Fast-food-ul pregătește coșciugul pentru adult"

478

Articole recomandate

Nici nu a început bine vara,  că deja căldurile ne dau bătăi de cap. Ce putem face pentru a ne feri de zăpușeala de afară? O alimentație potrivită ne-ar putea ajuta să facem față mai ușor căldurii.
Principalul sfat al medicului este să consumăm obligatoriu doi litri de apă pe zi, iar în zilele în care căldura este foarte mare, putem ajunge și la doi litri jumătate. Acest lucru este foarte important pentru persoanele care au o greutate ce depășește 70 de kg.
"Fructele și legumele sunt cele mai indicate alimente pentru această perioadă, deoarece au compoziția aproximativ la fel cu cea a corpului uman", a declarat dr. Loti Popescu, șef al Biroului Promovarea Sănătății, din cadrul Direcției de Sănătate Publică Constanța.
Pe o vreme toridă de vară, majoritatea persoanelor încearcă să se răcorească cu o înghețată, dar care poate agrava starea de sănătate, din cauza conținutului mare de zaharuri și coloranți. De evitat mâncărurile grele, prăjelile, dulciurile și sucurile acidulate.
Fast-food-urile sunt la mare căutare, indiferent de anotimpul în care ne aflăm, însă "fast-food-ul pregătește coșciugul pentru adult", ne avertizează dr. Loti Popescu. Persoanele care consuma astfel de produse pot suferi de boli cardiovasculare, hipertensiune, obezitate, celulită, deoarece acest produs se mănâncă în grabă și nu poate fi digerat imediat.
Georgiana BARBU

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6794 secunde