Folosiți creme și uleiuri de păr, pentru a-l menține în formă

177
Folosiți creme și uleiuri de păr, pentru a-l menține în formă - par2-1654091981.jpg

Articole de la același autor

Toate femeile știu că elementele de încălzire, cum ar fi plăcile, aparatele de ondulat și uscătorul, îi permit părului să aibă un aspect îngrijit și frumos. Cu toate acestea, utilizarea lor pe termen mediu și lung compromite sănătatea părului. Totuși, folosite în mod regulat, fără nicio precauție, duc la deteriorarea firelor de păr, provocând uscăciune și deteriorarea cuticulei protectoare și a structurii acesteia. Din fericire, există produse care ajută la contracararea acestor efecte. De exemplu, termoprotectorul capilar (numit și protector termic) poate atenua daunele cauzate de temperaturile ridicate. Compoziția sa creează o barieră de protecție împotriva căldurii și permite refacerea sau menținerea structurii firului de păr. De fapt, oferă un plus de hidratare. Trebuie precizat că protectoarele termice pentru păr sunt potrivite pentru oricine, indiferent de tipul de păr.
 

Specialiștii susțin că, în general, utilizarea lor este recomandată în următoarele cazuri: când părul este încă umed, înainte de a folosi uscătorul de păr. Totodată, se aplică și când părul este deja uscat, înainte de a folosi placa, ondulatorul sau peria electrică. Utilizarea sa este recomandată pe părul umed, deoarece nutrienții pot fi absorbiți mai bine. În orice caz, recomandarea este să despărțiți părul în șuvițe și să aplicați strat după strat, de sus în jos, punând accent pe vârfuri. Există mai multe clase de termoprotectoare capilare, în funcție de consistența și metoda de aplicare a acestora. 


Fiecare este potrivit sau recomandat pentru diferite tipuri de păr. Printre acestea, aveți următoarele opțiuni: spray, care se recomandă, de obicei persoanelor cu părul gras, precum și pentru păr normal sau fin, deoarece nu contribuie la creșterea producției de sebum. În același timp, puteți folosi crema protectoare cu ingrediente care hidratează și hrănesc părul, uleiul de argan, acestea prevenind chiar și îmbătrânirea părului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4923 secunde