Frunzele de guava vă salvează podoaba capilară

187
Frunzele de guava vă salvează podoaba capilară - frunzeledeguava1-1555835545.jpg

Articole de la același autor

Pentru fiecare dintre noi, podoaba capilară este extrem de importantă, dar mai ales pentru reprezentantele sexului frumos, pentru care, pierderea părului se poate transforma într-o adevărată tragedie. Se știe că, în general, bărbații sunt mai predispuși spre a-și pierde podoaba capilară, dar nici femeile nu sunt ocolite de această problemă. 


"Subțierea firului de păr și căderea masivă a acestuia sunt destul de frecvente în rândul doamnelor sau domnișoarelor, iar acest lucru se întâmplă dintr-o multitudine de motive: stresul, sarcina, pierderea în greutate, menopauza sau probleme de sănătate mai grave", a precizat dr. Teodora Uriașu, medic specialist dermatolog.


Pentru a rezolva problema cu pricina, persoanele afectate pot apela și la un remediu natural: frunzele de guava, care sunt o sursă excelentă de vitamina B, esențială pentru sănătatea părului. Este nevoie doar de o mână de frunze de guava într-un litru de apă. Le lăsați să fiarbă timp de 20 de minute, după care lăsați amestecul la răcit, apoi masați scalpul ușor. După câteva ore, clătiți-vă bine părul și repetați procedura cel puțin o dată pe săptămână. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9883 secunde