Frunzele de guava vă salvează podoaba capilară

183
Frunzele de guava vă salvează podoaba capilară - frunzeledeguava1-1555835545.jpg
Pentru fiecare dintre noi, podoaba capilară este extrem de importantă, dar mai ales pentru reprezentantele sexului frumos, pentru care, pierderea părului se poate transforma într-o adevărată tragedie. Se știe că, în general, bărbații sunt mai predispuși spre a-și pierde podoaba capilară, dar nici femeile nu sunt ocolite de această problemă. 


"Subțierea firului de păr și căderea masivă a acestuia sunt destul de frecvente în rândul doamnelor sau domnișoarelor, iar acest lucru se întâmplă dintr-o multitudine de motive: stresul, sarcina, pierderea în greutate, menopauza sau probleme de sănătate mai grave", a precizat dr. Teodora Uriașu, medic specialist dermatolog.


Pentru a rezolva problema cu pricina, persoanele afectate pot apela și la un remediu natural: frunzele de guava, care sunt o sursă excelentă de vitamina B, esențială pentru sănătatea părului. Este nevoie doar de o mână de frunze de guava într-un litru de apă. Le lăsați să fiarbă timp de 20 de minute, după care lăsați amestecul la răcit, apoi masați scalpul ușor. După câteva ore, clătiți-vă bine părul și repetați procedura cel puțin o dată pe săptămână. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.5984 secunde