Fundația Baylor demarează, astăzi, campania "Am nevoie de lapte"

316
Fundația Baylor demarează, astăzi, campania
Laptele praf reprezintă singura modalitate prin care bebelușii cu părinți seropozitivi pot fi hrăniți în siguranță, fără a risca transmiterea virusului HIV prin laptele matern și pentru a crește sănătoși. Deși legea oferă acestor copilași dreptul de a primi lapte praf, produsul alimentar este dat ocazional și numai până când bebelușul împlinește 12 luni.

Pentru a ajuta acești copii să se dezvolte sănătos și să fie protejați de boală, Fundația Baylor Marea Neagră face un apel către constănțeni să ajute 59 de copii cu părinți seropozitivi să primească hrana de care au nevoie. În acest scop, fundația a demarat, astăzi, campania "Am nevoie de lapte".

Cea mai mică donație, de 25 de lei, poate asigura hrana timp de trei zile pentru un bebeluș expus la HIV. Cu 50 de lei este asigurată o săptămână de hrană, iar cu 200 de lei, o lună. Pe măsură ce suma donată crește, bebelușul va putea primi lapte praf o perioadă mai lungă de timp.

Cei interesați să contribuie la dezvoltarea sănătoasă a copiilor născuți din părinți infectați cu virusul HIV pot dona orice sumă doresc în contul Fundației Baylor, deschis la BCR Constanța: RO67 RNCB 0114 0320 5636 0008. Mai multe informații despre campanie și despre modalitățile prin care se fac donațiile, puteți afla pe pagina de internet www. baylor-romania.ro, sau la numărul de telefon 0241/691.730. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Decembrie 2011
Stire din Diverse : De ce este bună zornăitoarea la copiii mici
Pagina a fost generata in 0.5856 secunde