Galerie FOTO. O nouă clinică medicală s-a deschis la Constanța

3367

Articole de la același autor

A fi pus pe drumuri, a străbate kilometri întregi, dintr-o parte a orașului în cealaltă, de la cabinetul medicului de familie până la cel al specialistului, după care trebuie să caute o farmacie care să aibă medicamentele de care au nevoie reprezintă, din păcate, în societatea actuală, unul dintre motivele pentru care mulți renunță să mai meargă la doctor. Timpul nu le permite, banii nu-i dau afară din casă și, mai ales, dacă nici nu-i doare prea tare, înseamnă că vizita la medic mai poate aștepta! Astfel au ajuns să procedeze mulți constănțeni, în defavoarea sănătății lor. În prezent, constănțenii au la dispoziție o soluție pentru a nu mai fi nevoiți să facă toate aceste drumuri: AQUA CLINIC - cea mai nouă clinică din Constanța, o unitate medicală modernă, unde pacienții pot să găsească medici de familie, dar și specialiștii de care au nevoie. În centrul medical se oferă consultații pe următoarele specialități: medicină internă, reumatologie, neurologie, psihiatrie, alergologie, nefrologie, gastroenterologie, endocrinologie, O.R.L., ortopedie, ecografie generală și musculo-scheletală, iar în curând și pe cardiologie, diabet și boli de nutriție.

Pacienții nu vor mai fi puși în situația de a străbate jumătate de oraș, cu rețeta în buzunar, în căutarea unei farmacii. La parterul imobilului funcționează Aqua Pharm, din grupul de farmacii Aqua Pursante, unde găsesc toate produsele de care au nevoie, la prețuri accesibile.

Oferta cu care unitatea medicală vine în întâmpinarea pacienților nu se oprește aici. Afecțiunile reumatismale sunt, la ora actuală, printre cele mai frecvent întâlnite boli. La Aqua Reca găsiți medicii de recuperare medicală de care aveți nevoie, cât și cele mai bune servicii de fiziokinetoterapie, recuperare reumatologică, recuperare ortopedică și post-traumatică sau recuperare neuromotorie, atât pentru adulți cât și copii. Pentru că un masaj relaxant face întotdeauna minuni, asupra trupului și minții, cadrele de la Aqua Reca vă invită să încercați serviciile oferite în cadrul departamentului de Medspa. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5855 secunde