Gâtul și decolteul, vulnerabile în fața razelor solare

445
Multe femei își îngrijesc tenul, dar nu acordă aceeași atenție gâtului și decolteului. Medicii atrag atenția că și aceste părți ale corpului au mult de suferit, în timpul verii, din cauză că sunt expuse efectelor negative ale soarelui.

Pielea din zona gâtului are foarte puține glande sebacee. În plus, din cauza absenței colagenului se poate deshidrata rapid și își pierde și elasticitatea. Totodată, gâtul și decolteul sunt printre zonele unde ridurile își fac cel mai ușor apariția și unde se observă foarte repede trecerea timpului. Medicii dermatologi recomandă pentru gât și decolteu același tratament ca pentru ten, adică o rutină bazată pe dema-chiere, tonifiere și hidratare.

Pentru a avea grijă de pielea de pe gât și de decolteu este bine să folosiți în fiecare zi o cremă hidratantă, aceeași pe care o aplicați și pe față. De asemenea, este important ca noaptea să folosiți o cremă nutritivă, bogată în vitamine, care să hrănească pielea. Crema de protecție solară este și ea indispensabilă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 Mai 2010
Stire din Sport : "Galacticii" Constanței
Pagina a fost generata in 0.6417 secunde