Genuflexiunile deasupra capului ajută la creşterea mobilităţii

143
1
Genuflexiunile deasupra capului ajută la creşterea mobilităţii - genuflexiunile-1670337259.jpg

Articole de la același autor

Genuflexiunile deasupra capului necesită multă perseverență și pregătire. În primul rând, susţin specialiştii, este nevoie de o postură stabilă a brațelor, deoarece acestea stau deasupra capului. Succesul este, însă, garantat de amestecul de energie, forță și mobilitate a umerilor. Ridicaţi bara deasupra capului, apoi coborâți în poziția ghemuit. Dacă sunteți începători, cel mai bine este ca bara să nu aibă greutate suplimentară, astfel încât să vă puteți concentra pe tehnică. Apoi, veți adăuga discuri pe bară. Exersați modul corect de a efectua mișcarea fără a vă face griji pentru greutate. 


Acordați atenție următorilor pași! Începeți cu bara pe spate, sprijinită pe umeri. Mâinile vor sta la o distanță mai mare decât lățimea umerilor, cu palmele orientate spre exterior. Apoi, coborâți coatele spre sol şi activați trunchiul în timp ce încordați șoldurile și umerii. Imediat după aceea, îndoiți puțin genunchii, astfel încât să puteți coborî șoldurile şi ridicați bara. Trebuie să țineți pieptul în față și spatele drept şi să împingeți bara deasupra capului cu forță. Aceasta trebuie să se sprijine pe mijlocul palmelor. Extindeți puțin încheieturile, astfel încât poziția să fie mai confortabilă. Această mișcare solicitantă are multe efecte pozitive, de la creșterea forței generale până la sporirea mobilității articulare. În plus, acesta este un exercițiu care contribuie la întărirea abdomenului și creșterea mobilității. Totodată, ajută activarea abdomenului pentru a preveni pierderea stabilității. 


Comentează știrea

Popescu
6 decembrie 2022
Genoflexiuni

Citind articolul, m-am tot minunat, cum sa faci genoflexiuni deasupra capului???? Genoflexiuni cu bara ridicata deasupra capului , e altceva .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4708 secunde