Gutierele invizibile, mai eficiente decât aparatele dentare

148
Gutierele invizibile, mai eficiente decât aparatele dentare - gutiere-dinti-1690375611.jpg

Articole de la același autor

Toți ne dorim să avem un zâmbet frumos, iar pentru rezultatul dorit, de cele mai multe ori, soluția poate fi îndreptarea dinților cu un aparat dentar. Mai utile, totuși, se dovedesc a fi gutierele invizibile, tot mai recomandate de experți.

Medicul specialist ortodont Irinel Panainte explică utilitatea gutierelor invizibile. Momentul potrivit pentru corecțiile dentare îl reprezintă perioada de creștere a organismului, în copilărie și adolescență. Atunci, dinții și oasele maxilare răspund mult mai bine la deplasările date de aparatele dentare. Totuși, apariția aparatelor ortodontice invizibile, care permit realizarea unor tratamente confortabile, a dus la o creștere a interesului pacienților adulți față de tratamentele ortodontice.

Cei mai mulți pacienți vizitează medicul ortodont din motiv estetic. La nivelul corpului uman, însă, toate sistemele sunt interconectate și proiectate să funcționeze într-un echilibru. Astfel, ceea ce, la o privire, pare doar o strâmbare a dinților poate fi provocat de o mușcătură incorectă. Mușcătura poate duce la dificultăți de masticație, probleme de alimentație și de vorbire. O dezvoltare insuficientă a oaselor maxilare poate provoca pobleme respiratorii sau ale mușchilor feței. De asemenea, cu cât dinții sunt mai drepți, vor fi mai ușor de curățat, deci îi vom putea păstra cât mai mult timp.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5493 secunde