Impotența trădează probleme cardiace și de circulație a sângelui

424
Impotența trădează probleme cardiace și de circulație a sângelui - 1a5ac893888f602be0fd0015dcf20e98.jpg
Moartea pasiunii la bărbați ar putea însemna chiar moarte de-adevăratelea. Trei sferturi din bărbații care au probleme cu potența se pot aștepta să sufere un atac de cord sau un atac cerebral în următorii cinci ani. Și asta nu de supărare, ci din cauze pur medicale.
Mai multe studii din întreaga lume au arătat că disfuncțiile erectile trădează boli vasculare și cardiace. Dacă sunt tratate la timp, acestea pot chiar salva viața celui în cauză. Cifrele arată că jumătate din bărbații care au suferit un atac de cord s-au confruntat, în ultimii trei ani, cu disfuncționalități erectile. Și mai îngrijorător este faptul că cei care prezintă asemenea afecțiuni – peste 150 de milioane la nivel mondial – sunt mult mai predispuși la deces decât cei care nu au probleme cu erecția.
Toate arterele se pot înfunda, din cauza unui nivel mare al colesterolului, presiunii crescute a sângelui, fumatului, obezității sau diabetului, dar, din cauză că arterele din penis sunt atât de mici, între 1 și 2 mm în diametru, pot fi afectate mult mai devreme decât cele ale inimii, care au o grosime dublă. Potrivit specialiștilor, cea mai mare parte a disfuncțiilor erectile, peste 75 la sută, sunt cauzate de îngroșarea arterelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6276 secunde