Încă o săptămână de spirometrii gratuite pentru depistarea astmului

244
Astmul bronșic afectează peste 300 de milioane de persoane în toată lumea.
"Boala se manifestă prin episoade recurente de respirație și prin lipsă de aer, respirație șuierătoare, senzație de apăsare în piept și tuse", explică dr. Doina Pîrîu, medic pneumolog în cadrul Centrului Medical Visamed din Constanța.
Dacă aveți unul sau mai multe simptome din cele amintite anterior, cel mai bine ar fi să mergeți la medic pentru a vă testa, iar până pe 25 mai, o puteți face fără niciun cost la Constanța.
La începutul acestei luni, a fost demarată o campanie cu scopul de a sensibiliza populația asupra importanței unei investigări peri-odice și a consultului la medicul pneumolog, dar și pentru a reduce spitalizările astmului. Campania este dedicată atât persoanelor care nu sunt diagnosticate cu astm, cât și celor care știu că au astm, dar nu s-au mai evaluat de mult
timp.
Constănțenii interesați se pot adresa, până pe 25 mai, Centrului Medical Visamed, unde se efectuează testări spirometrice gratuite pentru depistarea astmului. Programările se fac la numărul de telefon 0721/285.696.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 7.2543 secunde