Inimă puternică și oase sănătoase? O singură soluție
2253
Articole de la același autor
Cum se moare cu zile în Spitalul Județean. Pacient cu infarct, "uitat" patru ore la Urgență, dus cu elicopterul la București!
06 Octombrie 2014
Specialiștii Ovidius Clinical Hospital: "Cui ne adresăm dacă avem transaminaze crescute?"
11 Octombrie 2014
Când au loc înscrierile la rezidențiat, în Constanța
10 Octombrie 2014
Veste bombă despre testele de sarcină
10 Octombrie 2014
Cât costă o naștere, la Constanța, la spital privat vs. Spitalul Județean
24 Septembrie 2014
Medicii recomanda consumul de peste (in special macrou, pastrav, hering, sardine, ton si somon) cel putin de doua ori pe saptamana, sursa importanta de Omega-3. Cercetarile au aratat ca reduc inflamatia si pot fi utili in reducerea riscului aparitiei bolilor cronice, cum sunt cele cardiovasculare, cancerul, bolile reumatismale.
Pestele, algele si nucile reprezinta surse principale de acizi grasi Omega-3: somonul, macroul, sardinele, tonul, heringul, krill, semintele de in, uleiul de in, soia, semintele de dovleac, uleiul de nuci. Atat acidul eicosapentanoic (EPA), cat si acidul docosahexanoic (DHA) pot fi administrati sub forma de capsule cu ulei de peste.
Uleiul din seminte de in si uleiul de krill trebuie pastrate la frigider. Semintele de in ar trebui macinate cu cel mult 24 de ore inainte de a fi consumate, astfel incat ingredientele sa ramana active. Este foarte important ca suplimentele cu acizi grasi Omega-3 sa fie verificate pentru a nu contine metale grele, cum sunt mercurul, cadmiul, plumbul, scrie farmaciata.ro.
Pestele, algele si nucile reprezinta surse principale de acizi grasi Omega-3: somonul, macroul, sardinele, tonul, heringul, krill, semintele de in, uleiul de in, soia, semintele de dovleac, uleiul de nuci. Atat acidul eicosapentanoic (EPA), cat si acidul docosahexanoic (DHA) pot fi administrati sub forma de capsule cu ulei de peste.
Uleiul din seminte de in si uleiul de krill trebuie pastrate la frigider. Semintele de in ar trebui macinate cu cel mult 24 de ore inainte de a fi consumate, astfel incat ingredientele sa ramana active. Este foarte important ca suplimentele cu acizi grasi Omega-3 sa fie verificate pentru a nu contine metale grele, cum sunt mercurul, cadmiul, plumbul, scrie farmaciata.ro.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Vineri, 24 Ianuarie 2014
Miercuri, 17 Aprilie 2013