Inspectorii DSP nu au găsit gândaci în Spitalul Județean Constanța!

150

Articole de la același autor

Direcția Județeană de Sănătate Publică din Constanța s-a autosesizat în cazul înregistrării video care prezenta imagini cu condiții mizere, presupuse a fi din Spitalul Județean Constanța. Directorul DSP, Constantin Dina, a declanșat o anchetă pentru a verifica informațiile. Se pare, însă, că situația prezentată în filmuleț nu se confirmă la fața locului.


"Patru inspectori ai DSP au verificat cele prezentate în film și nu au găsit nimic din ceea ce s-a reclamat. Nu au fost găsite nici insectele despre care se spunea și care nu aveau cum să dispară peste noapte și nu s-au constatat nici alte lucruri reclamate. De altfel, nu știm dacă imaginile respective sunt din Spitalul Județean Constanța. Managerul unității sanitare susține că nu sunt filmate în Spitalul Județean Constanța", a declarat, pentru "Cuget Liber", Constantin Dina. 


Așadar, inspectorii nu au identificat nicio zonă care să corespundă imaginilor din filmarea video și nu au luat măsuri împotriva Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5777 secunde