Intervenții ginecologice gratuite la Constanța. Unde le puteți efectua

1274
Intervenții ginecologice gratuite la Constanța. Unde le puteți efectua - interventii-1548695191.jpg

Articole de la același autor

În următoarele două săptămâni, Spitalul "Isis" din Constanța derulează cea de-a patra etapă a proiectului social intitulat "Operații ginecologice gratuite". 


Potrivit reprezentanților unității sanitare, programul vine în întâmpinarea tuturor femeilor cu probleme în sfera ginecologică, diagnosticate sau care manifestă simptome deranjante.
 

"Și în acest an, medicii noșțri vor răspunde solicitărilor, în cadrul unui program de consultații dedicate acestui proiect. Echipa este alcătuită din zece specialiști, pregătiți să asigure intervenții chirurgicale gratuite pacientelor asigurate medical: histerectomie, ovarectomie, extirparea chistului ovarian/fibromului uterin, tratamentul incontinenței urinare, prolapsul genital și toate afecțiunile colului uterin. Femeile trebuie doar să se programeze telefonic pentru un consult de specialitate", au precizat specialiștii "Isis".


În plus, dacă există indicația de operație, ginecologii vor recomanda investigații premergătoare intervenției chirurgicale, costurile acestora fiind suportate de pacientă (analize de sânge, consult preanestezic, RX pulmonar, EKG).

De precizat că singurele costuri pe care le are pacienta, pe lângă cele ale analizelor, sunt reprezentate de zilele de spitalizare necesare post-operator, 3-5 zile, în funcție de evoluție și recomandarea medicală.


Costul unei zile de internare este de 300 de lei. Femeile care doresc să se înscrie în programul gratuit se vor programa telefonic la numărul 0747.474.747, urmând ca după aceea să se prezinte la medic cu dosarul de investigații și analize efectuate anterior, rezultatele investigațiilor din pachetul preoperator, bilet de trimitere de la medicul de familie și cardul de sănătate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.39 secunde