La ce ajută cura cu ulei de măsline

845
La ce ajută  cura cu ulei de măsline - 11novcurauleimasline-1384171849.jpg

Articole recomandate

Atunci când ești stresat ori, din cauza anumitor mâncăruri, te poți confrunta cu semnele unei crize biliare, balonare, constipație, gust amar, specialiștii Click recomandă o cură cu ulei de măsline extravirgin. De asemenea, dacă ai mereu probleme abdominale, dacă știi că ai depuneri sau calculi în vezica biliară, o cură cu ulei de măsline, de trei săptămâni, te poate ajuta să scapi de aceste probleme:

Zilele 1-20. Bei 2 lingurițe dimineața, pe stomacul gol. Apoi, timp de trei-patru ore, consumi ceaiuri calde de ghimbir.

Ziua 21. O zi în care se beau numai lichide - cura de eliminare a calculilor. Se bea o lingură de ulei de măsline din 2 în 2 ore. (orele 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20), în total, 7 lin-guri. Uleiul se poate combina prin emulsionare, agitând sticla împreună cu: 100 ml suc grapefruit din 2 în 2 ore. (orele 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20), în total, 7 pahare. De asemenea, se bea o linguriță de sare amară într-un pahar de apă călduță. (orele 8, 12, 16, 20), în total, 4 lingurițe dizolvate în 4 pahare de apă călduță. În ziua de tratament se consumă numai lichide. După ce se bea amestecul de ulei cu suc de grapefruit, e bine să vă relaxați în poziția culcat pe partea dreaptă. Uleiul de măsline are efect de pregătire a țesuturilor, înmoaie și dizolvă calculii biliari. Celelalte lichide stimulează secreția biliară în ficat și golirea vezicii biliare și produc efectul de drenare a vezicii biliare.

Sarea amară produce dilatarea canalelor biliare și permite eliminarea calculilor. În timpul zilei, sub influența tratamentului, vezica bilară începe să fie stimulată. Peste noapte, se doarme tot în poziția culcat pe partea dreaptă și se aplică o sticlă cu apă caldă pe zona ficatului. A doua zi, lichidele acumulate vor drena vezica biliară, cura având ca efect chiar eliminarea reziduurilor biliare (nămol) și dizolvarea calculilor biliari. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2851 secunde