La ceas aniversar, Iuliana Bara: "CERMED vă vrea sănătoși și binedispuși"

9642

Articole de la același autor

La aniversarea a 20 de ani de activitate, eveniment petrecut în preajma sărbătorilor de iarnă, echipa CERMED a decis să ofere un concert aniversar cu intrare gratuită atât angajaților, cât și colaboratorilor și pacienților săi. Așa încât marți, 19 decembrie, sala mare a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” a devenit de-a dreptul neîncăpătoare pentru toți cei care și-au dorit să asiste la evenimentul muzical la care și-au dat concursul Vlăduța Lupău și Rapsozii Maramureșului, Ionuț Galani, Mircea Cazan, Mihai Trăistariu, Ansamblul Brâulețul și Elena Plătică.



Seara aniversară cu totul specială ce a marcat evoluția Clinicii CERMED a fost deschisă de Iuliana Bara, fondator și manager general al acestei instituții de sănătate, care a mărturisit că sigur ar fi putut umple o sală și mai mare, exprimându-și regretul că a trebuit să refuze numeroase persoane. „A fost într-adevăr o performanță să terminăm toate biletele/rezervările într-o zi și jumătate. Vă mulțumesc că ați fost alături de noi în toți acești 20 de ani. Datorită dumneavoastră am evoluat atât de mult și a trebuit să ne ridicăm la nivelul pretențiilor dvs. Ne-ați obligat să ținem pasul cu nevoile și așteptările dvs. Am început prin a mulțumi pacienților, pentru că datorită dvs. suntem aici și eu, și echipa mea. Dar fără echipa mea nu ar fi fost posibil acest lucru. Datorită medicilor foarte profesioniști, care merită toate aplauzele dvs. Eu sunt doar omul din spate, care îi coordonează. Să nu uitați mesajul nostru: CERMED vă vrea sănătoși și fericiți, vă vrea binedispuși ca în această seară specială pentru toată lumea. Sper ca acest eveniment să devină tradiție și în anii viitori să avem posibilitatea să primim pe toată lumea”, a mai declarat, în deschiderea evenimentului, psihologul Iuliana Bara.

Concertul aniversar a fost urmat de o ceremonie dedicată marii familii CERMED, fiecare din cei care au avut un aport la ascensiunea brandului fiind premiat, într-un simbolic gest de prețuire. Lista nominalizărilor s-a deschis cu dr. Ramona Rebeca Ion, actual director medical și primul angajat încă de la înființarea CERMED. Au urmat, rând pe rând, în ordinea descrescătoare a anilor petrecuți în familia CERMED, numeroși angajați.

Tot în cinstea aniversării a 20 de ani de când clinica privată CERMED poartă de grijă sănătății constănțenilor, la finalul serii au avut loc extragerile câștigătorilor la tombolă. Au fost oferite ca premii electrocasnice, un abonament la masaj în cadrul clinicii, dar și un premiu de 2.000 de lei, adjudecat de unul dintre pacienții CERMED.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4146 secunde