Liceenii constănțeni, "viitori medici"

344

Articole de la același autor

Asociația Studenților și Medicilor Voluntari a participat, ca partener, la Conferința "Viitorii Medici ai Lumii", organizată de Consiliul Elevilor Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" pentru elevii liceului care doresc să urmeze cariera de medic.
Conferința a avut ca scop motivarea elevilor de a alege medicina, definitivarea convingerilor proprii, eliminarea nesiguranței în ceea ce privește alegerea viitoarei meserii.
La această conferință, din partea Asociației Studenților și Medicilor Voluntari au participat Dr. Dan Pletea, președintele Asociației Studenților și Medicilor Voluntari și 5 voluntari.
Medicul a expus detalii din activitatea de medic, momente din viața de student, a realizat o prezentare a ASMV, a activităților pe care le desfășoară asociația și a invitat elevii de la această conferință să participe la activitățile ASMV, mai ales la cursurile de prim ajutor pentru a conștientiza dacă sunt pregătiți să urmeze primi pașii în medicină.
La finalul conferinței membrii activi și membrii voluntari au purtat discuții cu elevii participanți la conferință, în care le-au împărtășit mai detaliat din activitățile ASMV și ce înseamnă voluntariatul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.973 secunde