Masca pe bază de ou vă curăță în profunzime tenul

158
Masca pe bază de ou vă curăță în profunzime tenul - mascaou2-1632920900.jpg

Articole de la același autor

Vreți să aveți o piele frumoasă și catifelată? Încercați să vă preparați o mască pe bază de ou chiar acasă, aceasta fiind benefică pentru înfrumusețarea tenului, și, în plus, elimină punctele negre. Din păcate, puțini oameni știu că ouăle au și utilizări cosmetice, fiind un ingredient minunat în diferite tratamente de înfrumusețare. Aceste alimente conțin proteine, vitamine și minerale, drept pentru care ele ajută la îngrijirea pielii. De fapt, unele companii au început să folosească ingredientele active ale ouălor pentru fabricarea unei game largi de produse menite să trateze diverse probleme ale pielii.

Cu toate acestea, dacă alegeți să folosiți ouăle în forma lor naturală, veți obține beneficii extraordinare pentru regenerarea și întinerirea tenului.

Masca pe care v-o prezentăm astăzi este deosebită, deoarece poate fi aplicată în mai multe moduri. Puteți să o folosiți pentru a vă curăța fața, dar este la fel de eficientă și pentru îndepărtarea celulelor moarte și pentru tonifierea pielii. Această mască pe bază de ou vă curăță în profunzime tenul și îl tonifiază de la prima utilizare. Aceasta stimulează regenerarea țesuturilor deteriorate, prevenind semnele îmbătrânirii premature. Unul dintre componentele sale principale, luteina, reține umezeala tenului și îi oferă elasticitate. Nutrienții albușului de ou oferă tenului strălucire naturală și tonifiază pielea. În plus, acest tratament conține vitaminele A, B și D, elemente ce participă la activitatea celulară care luptă împotriva radicalilor liberi.

Ingrediente: un ou, prosoape de hârtie, două boluri, o furculiță, o pensulă, o lingură de ulei de cocos.

Instrucțiuni: crăpați ușor oul și separați albușul de gălbenuș. Puneți fiecare din cele două părți într-un bol separat, apoi bateți albușul de ou cu o furculiță. Înmuiați pensula în albușul bătut și aplicați-l pe fața curată și uscată. Înainte ca albușul să se usuce, tăiați un prosop de hârtie în mai multe fâșii și lipiți-le pe față până o acoperiți complet. după aceea, aplicați un alt strat de albuș și lăsați-l să se usuce. După 20 sau 30 de minute, veți observa că hârtia s-a întărit, așa că trebuie să vă spălați pe față.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4197 secunde