Medicamente pentru bolnavii cu HIV, donate de Fundația Baylor către Spitalul de Boli Infecțioase

165
1
Medicamente pentru bolnavii  cu HIV, donate  de Fundația Baylor către Spitalul  de Boli Infecțioase - spitalinfectioase3-1465124572.jpg

Articole de la același autor

Programul de donații de medicamente inițiat de Fundația Baylor "Marea Neagră" continuă și în acest an. Fundația a donat, la începutul anului, medicamente în valoare de aproximativ 3,5 milioane de dolari.

"Începutul anului 2016 a adus un nou ajutor, de data aceasta pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Donația a constat în medicamente speciale pentru controlul infecției cu HIV, în valoare de aproximativ 3,5 milioane de dolari. Anul acesta, Centrul regional Constanța pentru HIV a solicitat majorarea, dublarea cantității unuia dintre medicamentele pentru HIV, ceea ce reprezintă 90% din necesarul estimat pentru 2016", au declarat reprezentanții Fundației Baylor "Marea Neagră".

Programul de donații de medicamente poate continua și anul următor, numai dacă fundația va primi sprijin financiar din comunitate. Medicamentele pot fi aduse în țară și trimise mai departe spitalelor publice. Orice contribuție face diferența și ajută fundația să sprijine sistemul medical de stat. 

Comentează știrea

candipharm
14 decembrie 2022
candipharm

www.candipharm.com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3594 secunde