Menta și rozmarinul contribuie la eliminarea mirosurilor corporale neplăcute

244
Menta și rozmarinul contribuie la eliminarea mirosurilor corporale neplăcute - mirosuri2-1660672789.png

Articole de la același autor

Transpirați mult? În această situație, bicarbonatul de sodiu vă poate fi de mare folos, întrucât are o serie de proprietăți antibacteriene care vă ajută să scăpați de mirosurile corporale neplăcute. Mai departe, acestea pot crea disconfort atât pentru persoana afectată, cât și pentru cei din jur.

Din fericire, deși par a fi imposibil de eliminat, există multe modalități de a trata mirosurile corporale urâte. Dacă suferiți de această problemă, puteți face o serie de remedii preparate acasă. Unul dintre acestea este ceaiul de salvie, care ajută corpul să-și regleze temperatura, fiind perfect în lupta cu transpirația abundentă și mirosurile neplăcute.

Ingredientele necesare sunt următoarele: cinci frunze de salvie și o cană cu apă. Pentru a pregăti acest ceai, fierbeți frunzele de salvie într-o cană cu apă timp de aproximativ 15 minute. Atenție! Veți avea rezultate mai bune dacă beți acest ceai de câteva ori pe zi. Totodată, menta și rozmarinul au proprietăți aromatizante și antibacteriene, fiind foarte eficiente în eliminarea mirosurilor corporale neplăcute. Aveți nevoie de cinci frunze de mentă, cinci tulpini de rozmarin și o cană cu apă. Fierbeți menta și rozmarinul în cana cu apă timp de 15 minute. Imediat după aceea, strecurați lichidul, lăsați-l să se răcească și pulverizați-l pe piele după duș.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 19 Decembrie 2013
Stire din Sănătate : Cum scapi de indigestie
Luni, 15 Aprilie 2013
Stire din Sănătate : Ce efecte nebănuite are menta
Pagina a fost generata in 0.2908 secunde