Menţineţi-vă tinereţea ochilor! Cum scăpaţi de privirea îmbătrânită

197
Menţineţi-vă tinereţea ochilor! Cum scăpaţi de privirea îmbătrânită - fondtratamenteintinerire1-1652970468.jpg

Articole de la același autor

Cu toţii ne dorim să avem un aspect plăcut şi tânăr, cât este cu putinţă. Tocmai de aceea, eliminarea aspectului îmbătrânit din jurul ochilor trebuie să vă preocupe din timp, iar în ziua de astăzi există o mulţime de proceduri estetice prin care puteţi face acest lucru.

Se ştie, conturul ochilor dezvăluie indicii despre vârstă care pot fi acoperite cu unele tratamente. Fiind o piele atât de delicată, circulația limfatică este lentă, iar zona este mai sensibilă la stagnarea sângelui și a fluidelor interstițiale, predispunând la apariția cearcănelor, a pungilor și a ridurilor de expresie. Pielea din jurul ochilor este cunoscută sub numele de regiune perioculară. Din păcate, în timp, această piele își pierde din grosime din cauza scăderii colagenului și fibrelor elastice. Potrivit dr. Flavia


 Moldovan, din fericire, există tratamente faciale care împrospătează aspectul feței. Pentru a ști ce metodă este convenabilă în fiecare caz, este necesar, însă, să cunoașteţi principalele probleme din jurul ochilor. Astfel, starea bună a pielii depinde, înainte de toate, de alimentație, de utilizarea produselor cosmetice în funcție de starea acesteia și de timpul pe care îl dedicați îngrijirii feței. Eșecul duce la următoarele tulburări: slăbiciune, situaţie în care ridurile din jurul ochilor sunt asociate cu fotoîmbătrânirea, nu doar cu vârsta. De aici necesitatea de a vă proteja de soare pentru a preveni inflamația și pierderea elasticității.


 „În al doilea rând, vă puteţi confrunta cu aşa-zisele pungi de sub ochi, când pliurile își pierd extensibilitatea, se relaxează și rețin apa locală. Apoi, cearcănele vă pot ridica, şi ele, probleme, fiind o consecință a stagnării lichidelor și sângelui din cauza decelerării microcirculației venoase și limfatice. Ca urmare, efectul de umbrire este produsul melaninei oxidate și al hemoglobinei. Desigur, încet-încet îşi fac apariţia şi ridurile. Mușchii zonei ochilor sunt responsabili de expresiile faciale, iar mișcările accentuate și constante declanșează apariția acestora. Totodată, grijile și stresul se reflectă în îmbătrânirea feței”, este de părere specialistul.
 

În plus, sunt studii care arată că modificările superficiale ale pielii pot avea repercusiuni negative asupra calității vieții. În concluzie, dacă optați pentru o procedură facială, chiar dacă este minim invazivă, este important să verificați dacă este efectuată de un profesionist acreditat. Dacă este vorba despre întinerirea aspectului, atunci alternativa se numește ulterapie. Folosind energia ultrasunetelor microfocalizate, țesuturile profunde din jurul ochilor sunt încălzite şi, pe măsură ce are loc termoreglarea, începe reparația. De asemenea, pe lângă capacitatea de strângere, procedura ridică sprâncenele și modifică aspectul obosit. Mai trebuie precizat că există proceduri care înfrumusețează ochii şi estompează ridurile laba gâștei. Una dintre acestea constă în combinarea unui peeling cu carboxiterapie și un cocktail de vitamine. La acestea se adaugă exfolierea cu acizi, care acționează ca agent anti-îmbătrânire. Aceasta este urmată de microinjecții de dioxid de carbon. În astfel de situaţii, vitaminele, aminoacizii și mineralele sunt injectate pentru a strânge, hidrata, îngroșa și stimula producția de colagen.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9359 secunde