Metode simple de întărire a sistemului imunitar

325
În condițiile în care stresul, poluarea și alimentația chimică ne reduc barierele naturale de protejare a organismului, suntem nevoiți să găsim soluții pentru a rămâne sănătoși. Dintre acestea, cele mai la îndemână sunt schimbările din alimentație. 

Sucurile naturale de fructe sau verdețuri detoxifică ficatul și vă aduc un aport de enzime și nutrienți, dublu față de o masă obișnuită la care doar adăugați vegetale. 

Usturoiul poate fi consumat crud, în mâncare, dar și în combinație cu mierea. Acesta acționează ca un antibiotic natural, fără să distrugă probioticele din organism, așa cum se întâmplă cu antibioticele chimice. 

Dacă vorbim de probiotice, acestea sunt regăsite în iaurturi, ajută la reechilibrarea florei intestinale și sunt recomandate mai ales în timpul tratamentului cu antibiotice. 

Drenarea toxinelor din ganglionii limfatici prin intermediul exercițiilor fizice cum ar fi plimbatul, alergările ușoare și săriturile combinate cu consum de suc natural proaspăt de citrice sunt necesare deoarece ganglionii limfatici nu au sisteme de pompare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 25 Martie 2013
Stire din Sănătate : Constănțeni pe patul de spital
Sâmbătă, 23 Martie 2013
Stire din Sănătate : Ce schimbări vor avea loc în Sănătate
Pagina a fost generata in 1.8566 secunde