Mierea și bananele ameliorează durerile în gât

440
Mierea și bananele ameliorează durerile în gât - remediu-1667485247.jpg

Articole de la același autor

Puțini știu că mierea și bananele sunt ingrediente eficiente când vine vorba de a ameliora durerile în gât, acestea calmând iritațiile și oferind un plus de vitamine, minerale și antioxidanți. Bananele constituie un fruct dulce, versatil și foarte hrănitor. Ele se numără printre cele mai recomandate surse de energie pentru organism și, în plus, pot fortifica sistemul imunitar. Un alt avantaj al bananelor este reprezentat de conținutul lor semnificativ de fibre, zaharuri naturale, antioxidanți esențiali și minerale. De asemenea, conținutul lor de acid folic contribuie la producția de globule roșii și albe, ceea ce menține sistemul imunitar puternic. La rândul ei, mierea este unul dintre cele mai potente antibiotice oferite de natură.

Aceasta intră în categoria de super-alimente și este o sursă importantă de vitamine, minerale, antioxidanți și enzime. Consumând miere, mecanismele de apărare ale corpului dumneavoastră vor fi fortificate și va crește nivelul de anticorpi, sunt de părere specialiștii. Aveți nevoie de două banane coapte, două linguri de miere și un litru de apă caldă. Mai întâi, decojiți cele două banane coapte și puneți-le într-un recipient, după care adăugați mierea. Pisați fructele cu o furculiță sau lingură până obțineți o pastă groasă. Turnați apa călduță peste pastă, acoperiți-o și lăsați-o la înmuiat 30 de minute. Mod de consum: serviți o lingură sau două de cremă de banană și miere caldă, de cel mult patru ori pe zi. Depozitați restul cremei în frigider și reîncălziți-o puțin înainte de a o servi din nou.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.569 secunde