Migdalele înmuiate în apă au beneficii importante pentru sănătate

442
Migdalele înmuiate în apă au beneficii importante pentru sănătate - migdale1-1654877318.jpg

Articole de la același autor

Multe persoane obișnuiesc să consume migdale, dar puțini oameni știu că înmuierea lor în apă înainte de a le mânca va amplifica conținutul de nutrienți al acestui fruct uscat. De exemplu, ca să puteți profita de vitamina E din componența migdalelor, este nevoie să le decojiți. Consumul unei mâini de migdale înmuiate în apă este un obicei tradițional în multe țări, susțin specialiștii. Deși pare ciudată, această practică le permite tuturor să profite de beneficii importante pentru sănătate.

În primul rând, migdalele înmuiate în apă pot combate probleme frecvente ca digestia deficitară și hipertensiunea arterială. Așa că, dacă adoptați obiceiul de a consuma cinci migdale înmuiate în apă la micul dejun în fiecare zi, veți începe să scădeți în greutate. Pe de altă parte,
 

migdalele înmuiate în apă sunt mai hrănitoare. Înainte de toate, acest truc facilitează îndepărtarea cojii maronii (cea care rămâne după ce îndepărtezi coaja lemnoasă) care le protejează. Această coajă inhibă enzimele naturale ale migdalelor. În plus, migdalele înmuiate în apă sunt mai moi decât cele simple și vă va fi mai ușor să le mestecați și să le digerați.


Mai mult decât atât, consumul a cinci migdale înmuiate în apă pe zi îmbunătățește memoria. În același timp, acest fruct uscat oferă vitamina E, zinc, calciu, magneziu și acizi grași esențiali omega-3. De asemenea, migdalele înmuiate în apă stimulează secreția de enzime digestive care facilitează absorbția nutrienților. Nu în ultimul rând, ele oferă o senzație de sațietate, previn constipația și oferă susținere masei musculare, prevenind lăsarea pielii. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5695 secunde