"Minciuni sfruntate! M-au pus să-mi cumpăr până și lama cu care m-au tăiat și era 50 bani bucata". Ce spun constănțenii despre situația din Spitalul Județean Constanța

9021
15

Articole de la același autor

În urma materialului publicat în ediția de ieri a cotidianului nostru, "Cu punguța de medicamente la pacienții internați în Spitalul Județean. Este ilegal!", constănțenii îl contrazic pe managerul instituție sanitare, Dănuț Căpățână, care susține că nu există nici un fel de problemă în ceea ce privește aprovizionarea cu medicamente a spitalului. "Acum 5 ani când am născut toate medicamentele le-am cumpărat... În dec 2015 se pare ca au avut tot", au comentat Andreea și Aurelian. 


"Pe mine m-au pus să-mi cumpăr până și lama cu care m-au tăiat și era 50 bani bucata. În rest numai de bine", spune Elida Adăscăliței. 


"Pe dracu nu au probleme cu stocul de medicamente! Am un membru al familiei în spital, imobilizat în pat! Spitalul este în carantină și nu am putut intra să îmi văd ruda! în fiecare seară mă duc la spital cu pamperși și medicamente! Am trimis o infirmieră pe care o cunosc, de la o altă secție să vadă ce face persoana respectivă, pentru că nu am putut afla nimic la telefon. Și infirmiera a găsit pe noptieră un bilețel în care scria să cumpărăm un anumit medicament! Păi cum puteam să aflu ce trebuie să cumpăr dacă nu am voie să intru în secție? De ce nu au dat un telefon, că îl aveau lăsat în fișa de internare! Să le fie rușine! Numai minciuni sfruntate!", spune un alt constănțean.


Pentru a evita astfel de situații, constănțenii sunt îndemnați să respecte totuși recomandarea conducerii spitalului: "să facă reclamație în scris cu dovezile aferente și vom declanșa o anchetă administrativă", așa cum a precizat managerul Dănuț Căpățână.


"Mi-a bătut obrazul! A spus că 10 lei se dau infirmierei, nu asistentei șef!"

Foști pacienți internați în Spitalul Județean Constanța continuă să facă dezvăluiri demne de telenovele: șpagă, comportament necivilizat și lista poate continua.

Un astfel de exemplu vine din partea constănțencei Mihaela Miha, care precizează: "eu când am fost în post operator a primit soțul lista cu ce să cumpere, inclusiv vata și paracetamolul injectabil, să nu mai zic că asistenta șefă mi-a bătut obrazul că nu i-am dat o atenție...și nu 10 lei, că a zis ca 10 lei se dă la infirmiere nu la asistenta șef..".

 


Comentează știrea

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Ilie
23 februarie 2016
Vina este a pacientilor

E vina voastra ca dati bani la angajatii spitalului. Aveti impresia ca daca nu dati bani, pacientii sunt tratati prost,dar va asigur ca nu este asa. Sotia a nascut acum o luna si i-am cerut insistent sa nu dea nic-un leu la nimeni,si nu a dat nimic. Avem un copil sanatos si frumos. Incercati sa numai fiti speriati. Iar cu privire la medicamentele cumparate de voi, sfatul meu sa opriti bonurile fiscale si mergeti cu ele la conducere. Va asigur,banii pe medicamente vi se vor inapoia. Efectiv urasc sa dau spaga.

Ilie
23 februarie 2016
Vine este a pacientilor

Angajatii din spital se comporta urat uneori intentionat pentru ca voi sa le intindeti banii,dar nu va mai lasati pacalit.

Ianis haralambie
23 februarie 2016
Spitale vs bisericute

Oricum nu înțeleg de ce plânge lumea , atâta timp cât locul de veci este asigurat!?

unu'
23 februarie 2016
sanatatea...

acum iar vor 25% la salar.... nemernicii astia sunt culmea ! stiti voi ca snt asistente care au salar net peste 4000 lei ? credeti ca nu i-au si spaga ? eeee nu..... de ce nu se fac mai multe flagrante ?

doi
23 februarie 2016
sjct

cei mai mari hoti si slab pregatiti profesional doctorii din spitalul judetean constanta niste spagari

EGO
23 februarie 2016
sistemul mafiot

;SUSTEMUL ;functioneaza in continuare.Vedeti ce lupta se da impotriva cardului de sanatate.

Jeni
23 februarie 2016
nu este in totalitate vina pacientilor

Am vazut cazuri si nu cred ca mint ca cineva apropiat mie mi-a spus o poveste similara cum ca nu a fost bagat in seama pana nu a dat bani si unii oameni chiar au pierdut multe pentru ca nu au dat atentii, din pacate trebuie sa recunoastem ca sunt situatii reale :( si chiar ma bucur pt dvs ca nu s-a intamplat nimic. Felicitari pentru bebe! Aveti grija de voi si sper ca pe viitor sa nu fie nevoie sa ajungeti pe acolo pentru ca nu este niciodata placut sa ajungi la spital si mai ales in conditiile acelea. Eu sper ca pe viitor sa nu mai treaca nimeni prin aceste situatii si acele cadre medicale si asistente daca cer bani sa le fie rusine si sa nu uite ca ar trebui sa le fie frica de Dumnezeu. Intradevar in ziua de azi cu totii avem probleme, dar sa profiti de niste oameni in spital denota slabul caracter care poti sa il ai si putina demnitate. Doamne ajuta sa se mai schimbe ceva in bine in viitor ca de situatii rele sunt satula!

Răspuns la: Vina este a pacientilor
Adăugat de : Ilie, 23 februarie 2016
E vina voastra ca dati bani la angajatii spitalului. Aveti impresia ca daca nu dati bani, pacientii sunt tratati prost,dar va asigur ca nu este asa...
ion
24 februarie 2016
spital jud.

am fost internat si operat la urologie,toti care ne-am operat ,am primit o hirtie trasa la copiator cu aceleasi medicamente pe care le-am cumparat de la farmacia spitalului ( solutii, perfuzi etc.)

Cetateanul
25 februarie 2016
Spital jud.

Am avut sora internata in 2013. Am cumparat tot. Plus spaga la asistente, doctori, etc.

cristi
25 februarie 2016
atentie

Castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5706 secunde